From the Heart Press

Mind Body Soul Books

Vindecarea sufletului etern - carte de terapie prin regresie în vieți anterioare

Această carte de terapie prin regresie în vieți anterioare abordează teoria și tehnicile utile vindecării sufletului. Este ilustrată prin numeroase studii de caz relevante, fiind de interes atât pentru terapeuți, cât și pentru publicul larg deopotrivă.

carte de terapie prin regresie în vieți anterioare


Autor: Andy Tomlinson

Faceți clic pentru a cumpăra

Cuprins

INTRODUCERE
Imaginaţie; Dincolo de gândirea convențională; Corpul subtil – O energie dincolo de lumea fizică; Pot anumite amintiri să fie vieți anterioare?; O experiență de regresie în vieţi anterioare; Focusul terapiei prin regresie.

TEORIA REGRESIEI SPIRITUALE ŞI A REGRESIEI ÎN VIEŢI ANTERIOARE
Înțelepciunea antică; Dualitatea materială și spirituală; Amintiri din vieţi trecute păstrate în câmpul nostru energetic; Karma; Reîncarnarea; Atragerea anumitor persoane pentru propria creștere spirituală; Tipare.

INTRAREA ÎNTR-O VIAŢĂ ANTERIOARĂ
Hipnoza; Podul emoțional; Podul verbal; Podul fizic; Crearea unui pod prin scanarea energetică; Podul vizual; Depășirea blocajelor de intrare într-o viață anterioară.

EXPLORAREA UNEI VIEŢI ANTERIOARE
Conectarea cu corpul fizic şi reconstituirea scenei; Explorarea; Depășirea diversiunilor; Catharsis.

MOARTEA ÎNTR-O VIAŢᾸ ANTERIOARĂ
O moarte paşnică; Traume nevindecate la momentul morţii; Încleştarea de Pământ.

TRANSFORMAREA ÎN LUMEA SPIRITELOR
Confruntarea personajelor din viaţa anterioară; Transformarea emoţiilor îngheţate; Ajutor de la ghizii spirituali; Procesul iertării; Scanarea energiei pentru identificarea aspectelor neîncheiate.

REGRESIA SPIRITUALĂ ÎN VIAŢA DINTRE VIEŢI
Introducere; Pregătirea; Adâncirea transei; Intrarea în lumea spiritelor; Revizuirea vieţii anterioare cu ajutorul ghidului spiritual; Întâlnirea cu familiile de suflete; Vizita la Consiliul Înţelepţilor; Alegerea corpului pentru viaţa curentă; Plecarea pentru reîncarnare; Alte activităţi spirituale; Lucrul în "prezentul etern"; O regresie spirituală completă.

LUCRUL CU AMINTIRILE CORPULUI
Limbajul corpului; Explorarea amintirilor corpului; Transformarea amintirilor corpului din vieţi anterioare; Transformarea amintirilor corpului din viața curentă; Psihodrama; Disocierea și fragmentarea în cazurile de traumă profundă.

ENERGIA INTRUZIVĂ
Context; Detectare; Eliberarea spiritelor atașate; Curăţarea energiei negative intruzive; Vindecarea energetică și discuţia finală.

INTEGRAREA
Integrarea unei regresii în vieţi anterioare; Integrarea terapiei prin regresie; Echilibrarea energiei şi împământarea; Alte activităţi de integrare.

INTERVIUL
Raportul cu clientul; Obiectivul şi simptomele măsurabile; Limitele şi colectarea istoricului; Afecţiuni de evitat în terapia prin regresie; Efectele adverse ale medicamentelor antipsihotice; Amintirile false.

„Cartea este foarte practică, oferind numeroase inducții detaliate și descrieri ale unor studii de caz. O recomand cu căldură și o utilizez în programele mele de formare."

Dr Roger Woolger pionier în Terapia prin Regresie și autor al cărții Healing your Past Lives.

„Cartea de față constituie o contribuție reală în domeniu."

Dr Hans TenDam pionier în Terapia prin Regresie și autor al cărții Deep Healing.

„Scrisă cu precizie și presărată cu ample studii de caz, aceasta va fi o resursă inestimabilă pentru cei care îi ajută pe alții să intre în contact cu partea eternă din ei. Le dă speranță celor ale căror vieți sunt blocate sau pline de reziduuri dureroase din viețile anterioare. Mai mult, este o lectură incredibil de interesantă!"

Dr. Arthur E. Roffey fost vicepreşedinte, Society for Spiritual Regression.